HTML

kincsek

A Budapesti Ward Mária Gimnázium 12.a osztályának blogja. 2010 tavaszán ugyan elballagtunk, s legalább papíron érettek vagyunk, de ez természetesen nincs így. A blog az elmúlt évek közös ténykedéséről szólt, illetve továbbra is megpróbálunk beszámolni a közös programokról... Osztályhonlapunk is él még, linkje alább.

Friss topikok

  • agoston91: Nagyon szívesen! :) (2009.01.12. 20:10) új blog
  • agoston91: Idő közben kiderült, hogy áttették a misét jövő hétre. És suli sem lesz szombaton. Ja, és kezd a s... (2009.01.09. 20:23) A nagy fagyás

A nagy fagyás

2009.01.06. 19:56 :: a.kincsek

Kegyetlenül hideg  van, ugyanis a szünetben nem volt fűtés a suliban, és amíg a termek bemelegednek... Csak néhány adat:
Hétfő, AULA, fali digitális hőmérő: 11°C
Hétfő, III/311 (termünk) - a karbantartó mérése: 9°C
Kedd, AULA, mint fenn: 13,5°C

Kabátban, öt pulcsiban ülünk az órákon, azon a páron, amikor vagyunk, ez kb. napi 2, egyébként valamely Belváros-környéki közgyűjteményt látogatjuk meg (ez de szép lett... - a szerk.). Tegnap 3-5. órában a Természettudományiban, ma 3-4.-ben a Nemzetiben voltunk. Tegnap az első két óra volt megtartva (töri és ofő, de ZSUzsa néni beteg [holnap már lesz elvileg] így helyettesítés zajlott), ma a fizikafakt nem, szegény franciások másfél órán át fagyoskodtak, nekik nem volt szerencséjük, megtartották a faktot. (Gondolom, a franciázás felmelegítette őket. :P) Így a második és az ötödik órát tartották meg (matek és kezdő nyelv).

Mint már említettem, holnap már várható az ofő jelenléte, valamint a tavaly óta halogatott Vörös és fekete, és a hétfő óta hasonló sorsú Bovaryné dolgozat is. Nem is mondtam még, hogy a múzeumlátogatások előtt-(alatt)-után javában zajlik a közvélemény-kutatás, ami ugyebár szombatra kell, a kívánt életszínvonalhoz szükséges anyagiakat tartalmazó listával együtt (szo-szo, csak majdnem, de azért egész jól megoldottam ezt a mondatot is - a szerk.). Egyes hírek szerint akár holnap is lehet múzeumlátogatás, de a matekfakt késő délutánig biztosan meg lesz tartva. Ja, és hogy múzeum lesz-e nem tudjuk, ez csak egy gyenge lábakon álló pletyka, senki se tekintse biztos értesülésnek!

Kedves Kincsek! Mára legyen ennyi elég, ne feledjétek, szombaton is suli, pénteki órarend szerint, csütörtökön és vasárnap pedig, közös szentmisén vehetünk (egy frászt vehetünk, kell) részt. További szép kedd estét!

 

3 komment

Címkék: hétköznapi

A bejegyzés trackback címe:

https://kincsek11.blog.hu/api/trackback/id/tr98862076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mesi 2009.01.09. 16:51:32

"(...) csütörtökön és vasárnap pedig, közös szentmisén vehetünk (egy frászt vehetünk, kell) részt."
Khm-khm-khm.

Mesi 2009.01.09. 16:59:48

Ha egy hétig még ilyen hideg lett volna, kíváncsi lennék, milyen múzeumokba vittek volna még el minket... :)

agoston91 2009.01.09. 20:23:39

Idő közben kiderült, hogy áttették a misét jövő hétre. És suli sem lesz szombaton. Ja, és kezd a suli bemelegedni. De azért a többi maradt. Ja, és remélem, hétvégére megint elzárják a fűtést... :S :P :)
süti beállítások módosítása