HTML

kincsek

A Budapesti Ward Mária Gimnázium 12.a osztályának blogja. 2010 tavaszán ugyan elballagtunk, s legalább papíron érettek vagyunk, de ez természetesen nincs így. A blog az elmúlt évek közös ténykedéséről szólt, illetve továbbra is megpróbálunk beszámolni a közös programokról... Osztályhonlapunk is él még, linkje alább.

Friss topikok

  • agoston91: Nagyon szívesen! :) (2009.01.12. 20:10) új blog
  • agoston91: Idő közben kiderült, hogy áttették a misét jövő hétre. És suli sem lesz szombaton. Ja, és kezd a s... (2009.01.09. 20:23) A nagy fagyás

Ward-est & Kirándulás

2009.04.25. 22:06 :: a.kincsek

Kedves Kincsek,

Olyan régen nem írtunk a BLOG-ba, gondoltam szélesíteni kellene a repertoárt. :P A tegnapról annyit írnék, hogy páran részt vehettünk a Ward-esten, ami Fitball-bemutatóval kezdődött. (Melinda, Sára és Szilvi össze-vissza pattogtak xD) Iskolánk fényét emelte Dd és a 9-es Mária duettje (Szép város Kolozsvár) továbbá József álmát is meghallgathattuk tőle. Nem lett volna teljes az este Panni, Évi és Erik zenekari közreműködése nélkül, akik garantálták a színvonalas muzsikát. :) Olyan híres dallamok csendültek fel, mint a Meseautó, de a népdalok kedvelői is örömüket lelhették a rendezvényben. Köszönet minden résztvevőnek és osztálytársnak, akik lélegzet visszafojtva drukkoltak és videóztak! ;-)

A mai napon pedig egy páran (Annamari, Meli, Rita, Szilvi, Ádám, Ágó, Erik) elmentünk Kati néni és ZSUzsa néni vezetésével a régi kedvenc helyünkre (szerintem sokatoknak rémlik az a létramászás.:)) Elfoglaltuk a várat, énekeltünk, megtudtuk, hogy létezik a "polgárháborúsóvirág" és hogy nem szabad ZSUzsa néni által hozott keresztrejtvényt fejteni. xD Ökörkör és póker, no meg a makaó is gondoskodott a felejthetetlen hangulatról. Igazából nem mentünk valami sokat-sőőőt xD- de rengeteget nevettünk, feküdtünk a mohában és igyekeztünk minél jobban oltogatni egymást... diákok előnyben ;)

Mára ennyi lenne, tanuljatok, pihenjetek... :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kincsek11.blog.hu/api/trackback/id/tr651086413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása