HTML

kincsek

A Budapesti Ward Mária Gimnázium 12.a osztályának blogja. 2010 tavaszán ugyan elballagtunk, s legalább papíron érettek vagyunk, de ez természetesen nincs így. A blog az elmúlt évek közös ténykedéséről szólt, illetve továbbra is megpróbálunk beszámolni a közös programokról... Osztályhonlapunk is él még, linkje alább.

Friss topikok

  • agoston91: Nagyon szívesen! :) (2009.01.12. 20:10) új blog
  • agoston91: Idő közben kiderült, hogy áttették a misét jövő hétre. És suli sem lesz szombaton. Ja, és kezd a s... (2009.01.09. 20:23) A nagy fagyás

Utolsó napok...

2010.04.27. 22:37 :: agoston91

Egész évben nem írtunk...

Alig maradt pár napunk, már készülődünk, de nem könnyű. 2-4-8-10-12 éve járunk együtt. Próbáljuk feleleveníteni az emlékeket. Idén is sok emlékezetes dolog történt. A teljesség igénye nélkül: lelki gyakorlat és osztálykirándulás Rakamazon G.atyával, táncpróbák és szalagavató, osztálybulik az Equus klubban (hogy az egyetemi klubok hangulatát is megszokhassuk), az év végére készülés.

Hamarosan elballagunk, de előbb még csütörtökön kornyikálunk kedves tanárainknak. Aztán jövő héten kezdődnek az érettségik (jó, tudom, sokan már egy-kettőn túl vagyunk...); aztán - ahogy mondani szokás - kilépünk a nagy "k"-betűs életbe...

Na jó, elég volt mára a közhelyekből, csak megártott a töri...

Jó éjt, kincsek!

PS. használjuk ki azt a kevés időt, amíg még össze vagyunk zárva...!

Szólj hozzá!

Címkék: ballagás hétköznapi

A bejegyzés trackback címe:

https://kincsek11.blog.hu/api/trackback/id/tr81957693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása