HTML

kincsek

A Budapesti Ward Mária Gimnázium 12.a osztályának blogja. 2010 tavaszán ugyan elballagtunk, s legalább papíron érettek vagyunk, de ez természetesen nincs így. A blog az elmúlt évek közös ténykedéséről szólt, illetve továbbra is megpróbálunk beszámolni a közös programokról... Osztályhonlapunk is él még, linkje alább.

Friss topikok

  • agoston91: Nagyon szívesen! :) (2009.01.12. 20:10) új blog
  • agoston91: Idő közben kiderült, hogy áttették a misét jövő hétre. És suli sem lesz szombaton. Ja, és kezd a s... (2009.01.09. 20:23) A nagy fagyás

Nyugis(?!) hónap...

2010.05.23. 16:27 :: a.kincsek

Az írásbeliken túl vagyunk, összességében nem sikerültek nagyon rosszul. Nagyjából mindenki hozta azt a szintet, amit szeretett volna . ill. tőle elvárható volt. Boldinak is meglett a kettes matekból, úgyhogy a bukás réme pillanatnyilag senkit sem fenyeget. Miközben indenki otthon tengeti hétköznapjait is (ezt értem nyugalom alatt - l. fent...), néhanapján sor kerül egy-egy bulira. Az írásbelik után a Morrison'sban voltunk jópáran, pénteken az osztály döntő hányadával ZSUzsa nénit látogattuk meg újra, hogy az enyhénszólva is félresikerült szerenád után normálisan is búcsúzkodhassunk. Tegnaptól ma reggelig pedig Éviéknél voltunk Dunakeszin Szilvivel közösen tartott szlinapjukat megünnepelendő. Odafelé menet - a buszra felszállva jól eláztunk -, a buliról csak annyit, hogy az kb a szokásos forgatókönyv szerint zajlott; és jól éreztük magunkat... Csak reggel volt néhány nagyon viharvert fej és arc. De együtt voltunk, és jó volt a hangulat, és ez a lényeg...

Nem tudjuk, mikor lesz a következő nagyobb találkozó, de remélhetőleg a szóbelik végén - a bankett után összejön a buli a sok kavar után... És ha máskor nem is, 22-én reggel mindenképpen találkozunk. Addig is, jó tanulást mindenkinek! ;)

Szólj hozzá!

Címkék: buli érettségi

A bejegyzés trackback címe:

https://kincsek11.blog.hu/api/trackback/id/tr412025418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása